Barnloppis 2019

15 augusti, 2019 av Emma Neptin

Nu är det dags för Husie-Hohögs Scoutkårs 16:e barnloppis.
Hjärtligt välkomna till vår barnloppis på Husie kyrkoväg 78 i Malmö, söndagen den 29 september kl. 10-13.
Vi erbjuder en välsorterad loppis med kläder uppsorterade efter storlekar.

****************************************************************************

Intresset för att sälja på Husie-Hohögs Scoutkårs barnloppis har glädjande nog varit rekordstort. Vi har nått maxgränsen för antalet säljare och har därmed stängt anmälan för årets säljare. Vi välkomnar Dig att komma som köpare och fynda 29/9 kl 10-13.
Alla ni som fått en kod mailad till er är anmälda och inräknade och er ser vi fram emot att möta vid inlämningen 27/9.

Hälsningar Husie-Hohögs Scoutkår

****************************************************************************

Har du barnkläder, friluftsprylar och leksaker som du vill sälja?

Ta chansen och sälj det via Husie-Hohögs Scoutkårs traditionsrika loppis-service!
Vi tar emot kläder, skor, friluftsprylar, barnartiklar och leksaker (dock ej gosedjur).

Så här går du tillväga:

Följ denna länk, fyll i uppgifter och skicka in anmälan.
Efter att vi behandlat din anmälan får du ett mail med en kod skickad till dig.
Med denna kod samt storlek och pris märker du dina kläder och leksaker. Skriv gärna detta på en ca 5 cm lång maskeringstejp, placera tejpen väl synligt.

En bra maskeringstejp är den bästa märkmaterialet, det gör att märkningen sitter kvar under hela försäljningstiden. Tänk på att du som säljare är ansvarig för att dina prislappar sitter kvar så att de i kassan kan ta rätt betalt för dina varor. Tänk även på att en lyckad försäljning kräver att du lämnar in hela och rena kläder, skor och leksaker.
Dina kläder sorterar du i kassar efter denna storleksindelning:
50-68 cl
74-92 cl
98-116 cl
122-170 cl

Obs! Varje klädesplagg i respektive påse ska märkas enligt ovan instruktion, märk även påsen med vilket storleksintervall som finns i påsen.

Lämna in kläderna och leksakerna till oss fredagen den 27 september kl. 18-20 och betala 300 kr.
Kom och handla på loppisen söndagen den 29 september kl. 10-13.
Hämta dina överblivna kläder och leksaker söndagen den 29 september kl. 18:00-19:00.
Pengavinst betalas ut senast onsdagen den 2 oktober till det konto ni angett vid anmälan.

Vad kostar det?
– Inlämningsavgift 300 kr plus att vi tar ut en 10 procentig provision på säljsumman som överstiger 1000 kr.

Övrigt

Pengarna som vi tjänar på denna loppis går direkt till vår barn- och ungdomsverksamhet inom Husie-Hohögs Scoutkår. Vill du skänka barnkläder och låta vinsten gå direkt till scouternas ideella verksamhet går självklart även detta bra.

De osålda kläderna som du väljer att skänka kommer vi att ta hand om och skänka till behövande. Vi har inte möjlighet att ta hand om och skänka leksaker därav som vi ber er att alltid ta tillbaka dessa på söndagen.

Vi ansvarar inte för inlämnat material och kan inte betala ersättning för om något skulle försvinna eller om lappar trillar av. Vår barnloppis har fungerat mycket bra i alla år men vi vill ändå förtydliga detta.

Vi förbehåller oss rätten att lägga undan orena eller söndriga saker och kläder som lämnats in. Det vill säga att dessa inte erbjuds till försäljning under barnloppisen.

Om du har frågor så maila oss gärna på barnloppis@hohogscout.se

Vi ses!
Varma hälsningar Husie-Hohögs Scoutkår

Vår barnloppis brukar vara mycket välbesökt med många nöjda kunder och försäljare vilket vi tycker är superroligt! I scouternas anda vill vi be er att visa hänsyn mot varandra så att alla får plats och kan shoppa loss. På grund av brandsäkerhet ber vi er att lämna barnvagnar hemma eller lämna de utanför lokalen (åtminstone de första loppistimmarna). Stort tack för er hänsyn och förståelse!